Στο phpBB γίνετε να έχετε εγκατεστημένες περισσότερες από μια γλώσσα για να μπορούν να επιλέξουν οι χρήστες την γλώσσα που επιθυμούν. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να επικοινωνούν χρήστες από διαφορετικές χώρες με διαφορετικές γλώσσες . The phpBB2 Όταν το κατεβάσετε και το εγκαταστήσετε είναι συνήθως στην αγγλική γλώσσα . Όπως και να έχει στο phpBB.com μπορείτε να κατεβάσετε διάφορα πακέτα γλωσσών που διατίθενται δωρεάν και μπορούν να εγκατασταθούν στα  phpBB boards.

Τα πακέτα γλωσσών δεν έχουν φτιαχτεί από της επίσημες ομάδες του phpBB. Έχουν φτιαχτεί και διατηρηθεί από τρίτα άτομα ή ομάδες στα οποία το phpBB group στα οποία έχει εμπιστευτεί την επίσημη μεταγλώττιση. Οπότε αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα καλό θα ήταν να  επικοινωνήσετε κατευθείαν με τον μεταφραστεί,  τον οποιο θα βρείτε στην σελίδα που κατεβάσατε το πακέτο γλώσσας  . Αν σας ενδιαφέρει και εσάς να κάνετε μετάφραση  μπορείτε να κάνετε αίτηση στην ιστοσελίδα και να ενταχθείτε στην ομάδα μεταφραστών.

Τα πακέτα γλωσσών επιδρούν μόνο στο  phpBB, όπως ετικέτες , επεξηγήσεις και κουμπιά, Δεν μεταφράζουν το περιεχόμενο των άρθρων ακόμα και μετά την εγκατάσταση .

Βρείτε , κατεβάστε, κάντε Upload, και εγκαταστήστε το πακέτο γλώσας.
Βρειτε εδώ σελίδες με πακέτα γλωσσών.

Language Packs

 

 

Για την αγγλική γλώσσα θα χρειαστείτε , να κοιτάξετε μέσα στο language/en/common.php αρχείο στο σέρβερ  σας. Χρησιμοποιήστε FTP to για να κατεβάσετε το αρχείο στον υπολογιστή σας , ανοίξτε το και βρείτε τον παρακάτω κώδικα :

CODE: Select all

‘G_ADMINISTRATORS’            => ‘Administrators’,    ‘G_BOTS’                    => ‘Bots’,    ‘G_GUESTS’                    => ‘Guests’,    ‘G_REGISTERED’                => ‘Registered users’,    ‘G_REGISTERED_COPPA’        => ‘Registered COPPA users’,    ‘G_GLOBAL_MODERATORS’        => ‘Global moderators’,    ‘G_NEWLY_REGISTERED’        => ‘Newly registered users’,

Επιτα αλλάξτε τα ονοματα που θελετε και σιγουρευτείτε ότι αλλάζετε μόνο το κείμενο μεταξει των αγκύλων ” Προσέξτε να μην σβήσετε κάποιο κόμμα ή κάποια τελεία.

Επεξεργασμένο θα φαινεται κάπως έτσι :

CODE: Select all

‘G_ADMINISTRATORS’            => ‘Founders’,    ‘G_BOTS’                    => ‘Search engines’,    ‘G_GUESTS’                    => ‘Visitors’,    ‘G_REGISTERED’                => ‘Regular users’,    ‘G_REGISTERED_COPPA’        => ‘COPPA users’,    ‘G_GLOBAL_MODERATORS’        => ‘Moderators’,    ‘G_NEWLY_REGISTERED’        => ‘New users’,

Έπειτα κάντε την αντίθετη διαδικασία , δηλαδή ανεβάστε ξανά το αρχείο στο σέρβερ σας , και αντικαταστήστε το με το ήδη υπάρχων αρχείο.

 

Κάπως έτσι θα είναι το αποτέλεσμα

 

0 Comments

Leave a Comment